Spaghetti met spinaziesaus, ei en blauwe kaas

Spaghetti met spinaziesaus, ei en blauwe kaas

Spaghetti met spinaziesaus, ei en blauwe kaas

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 pakje spinazie á la crème (diepvries)
zout, peper, versgemalen nootmuskaat
een scheutje citroensap
4 eieren
200 gr Danish blue of gorgonzola
een scheutje olie
300 gr spaghetti

Bereiden

Maak de spinazie volgens het voorschrift op de verpakking klaar en breng op
smaak met wat peper, nootmuskaat en wat citroensap.
Kook de eieren ± 6 minuten, pel en halveer ze.
Verkruimel de kaas grof.
Breng intussen ruim water met wat zout en een scheutje olie aan de kook en kook
de spaghetti in ± 10 minuten beetgaar.
Schep de afgegoten en uitgelekte spaghetti in een met heet water uitgespoelde
schaal, schep er de spinazie op, bestrooi met de kaas en garneer met de halve
eieren.
Serveer direct.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus